Baku House

Baku Villa

Azerbaijan

The villa designed in a beautiful landscape aims to combine the interior and the exterior with a feeling of well-being. The large openings facing the courtyard offer a spectacular scenery that flows inside the house. The existence of the neighbouring buildings has been turned into benefit with controlled openings on the sides. Inline with the customers needs, the interior is designed taking functionality into main focus. The two walls of the two main sections holding the staircase bear the duty of unification of these two masses both physically and visually. Natural materials like wood and stone as well as natural ventilation principles and sustainable design criteria are used within the project.

News

Ekodenge's Role

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Project Name:

Baku House

Location:

Azerbaijan

Year:

2010

Scale:

1000 m²

References

Write a Comment